Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.
ConnectBN Logo

Local

Connect Business Network Eindhoven is bezig, om een heel groot business netwerk op te bouwen, daarvoor hebben wij steeds meer leden en teamleden nodig en ook een denktank die met regelmaat samenkomt om samen te sparren. (Offline en Online Netwerken is een must, welkom allemaal sluit je aan en doe mee Samen sterk!).


Wij willen graag alle MKB'ers en ZZP'ers en het grootybedrijf maar ook de Gemeente Eindhoven en de Banken allemaal samen brengen eenmaal per maand! Ondernemers die een bedrijfslocatie hebben waar we onze leden kunnen samen brengen vragen we om partner te worden voor slechts 1250 euro per jaar inclusief social media promotie voor een jaarlang van uw bedrijf met CoinnectBn als uw ambassadeur. Als onze host bent us dus ook de picther van de maand en wij brengen uw onderneming ook nog eens een maand lange extra onder de aandacht via social media promotie voor leads en business. Wat willen wij er voor terug? Een partnership van ConnectBN zou een heel mooi gebaar zijn, want eenmaal kennis gemaakt met onze Connect Business Network dan wilt u er toch ook voortaan bij zijn!  "Samen sterk in Business".

Voor meer informatie over ConnectBN en onze events, contact ons even:

Connect Business Network

Postbus 6040
5600 HA Eindhoven

Telefoon +31(0)88-0047965
Mobiel +31(0)621674851
E-mail info@connectbn.nl
Webiste www.connectbn.nl

Eerste keer op bezoek?

De beste manier om ConnectBN te ervaren is om een keer op vrijblijvend een netwerk event te bezoeken. Wil je graag eens kijken wat het nou precies is om aan ConnectBN deel te nemen?

Bedankt, Bedankt voor het aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief