Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.
ConnectBN Logo

Investors

Investors let op !!

Wij zijn opzoek naar kapitaal voor een High tech en Fintech miningfarm in Eindhoven op te starten. Hiervoor zoeken wij kapitaal, meedoen is mogelijk vanaf 2500 euro tegen 4% rente. U investering is dan wel minimaal 2 jaar vast. Wij zoeken voor de eerste fase maximaal 2.8 miljoen euro. Miners zijn hele dure apparaten die alle soorten cryptocurrency's kunnen minen en de blockchain ondersteunen bij het rekenwerk, door er een flinke dosis rekenkracht te leveren waarvoor we dagelijks heel goed betaald krijgen middels een perfecte dagelijkse cashflow. Voor meer info graag even bellen met Toine Aarts van Ecrypty Group Nederland T. 088-0047903 E. info@ecrypty.com onze website is momenteel in aanbouw en zal spoeding online komen:  www.ecrypty.com

Uiteraard zullen wij alle deelnemers graag uitnodigen bij onze eerste Eindhovense miningfarm! U kunt bij de Ecrypty Group meedoen met privatemining, leasemining, autotrading, custumdelivery en nog veel meer. Wij zullen u dit allemaal snel gaan toelichten middels de website welke momenteel in aanbouw is!

Ecrypty Group
Postbus 6040
5600 HA Eindhoven

Telefoon 088-0047903

Eerste keer op bezoek?

De beste manier om ConnectBN te ervaren is om een keer op vrijblijvend een netwerk event te bezoeken. Wil je graag eens kijken wat het nou precies is om aan ConnectBN deel te nemen?

Bedankt, Bedankt voor het aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief