Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.
ConnectBN Logo

Investors

Investors let op !!

Wij zijn opzoek naar kapitaal voor een HighTech en Fintech miningfarm in Eindhoven op te starten. Hiervoor zoeken wij kapitaal, meedoen is mogelijk vanaf 2500 euro tegen 4% rente en vanaf 10.000 euro deelname verkrijgt u ook een genummerde blockchain miner als uw onderpand. Uw investering is dan wel minimaal 2 jaar vast en maximaal 5 jaar. Wij zoeken voor de eerste fase maximaal 1 miljoen euro. Miners zijn hele dure apparaten, welke alle soorten cryptocurrency's kunnen minen en de blockchain ondersteunen bij het rekenwerk, door er een flinke dosis rekenkracht te leveren aan de blockchain, waarvoor we dagelijks heel goed betaald krijgen, middels een perfecte dagelijkse cashflow. Voor meer informatie gelieve graag even bellen met Toine Aarts CEO bij;  Ecrypty Group Nederland telefoonnummer: 088-0047903 E-mail: info@ecrypty.com onze website is momenteel in nog aanbouw en zal spoeding online komen: www.ecrypty.com

Uiteraard zullen wij alle deelnemers graag uitnodigen bij onze eerste Eindhovense miningfarm! U kunt bij de Ecrypty Group meedoen met privatemining, leasemining, autotrading, customdelivery en nog veel meer. Wij zullen u dit allemaal snel gaan toelichten middels de website welke momenteel in aanbouw is!

Ecrypty Group
Postbus 6040
5600 HA Eindhoven

Telefoon:+31(0)88-0047903
E-mail: info@ecrypty.com
Webiste www.ecrypty.com

Eerste keer op bezoek?

De beste manier om ConnectBN te ervaren is om een keer op vrijblijvend een netwerk event te bezoeken. Wil je graag eens kijken wat het nou precies is om aan ConnectBN deel te nemen?

Bedankt, Bedankt voor het aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief