Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.
ConnectBN Logo

Connect Business Network

Ben jij ook al eens langs geweest? Nee? Than, Let's Now Connect together!
Zie, join, like, share ook onze Facebook group

 

 

Wij zijn een locale ondernemers "Sociëteit"  een echte business club, waar juist de ondernemer centraal staat i.p.v. de netwerkorganisatie! Centraal staan online en offline netwerken, businesstrips, vertrouwen, het delen, gunnen van leads, business, je netwerk en kennis met als doel, om ook elkaars ambassadeurs te worden zowel lokaal, nationaal als internationaal. Vanwege de crisis is ConnectBN als Vastgoed Sociëteit Nederland© in 2008 ook alle andere ondernemers gaan connecten, omdat ons motto was: "Samen sterk in vastgoed" hebben wij dit voor ConnectBN in 2010 omgedoopt naar: "Samen sterk in Business" zodat wij ook alle overige ondernemers konden aanhaken! Join us en sluit je vandaag nog aan voor maar 125,- euro per maand inclusief btw en incl een aantal drankjes etc!

Alleen ConnectBN leden kunnen u uitnodigen op onze netwerk events!

Ons ConnectBN motto is:  "Samen sterk in Vastgoed & Business" is ontstaan uit Vastgoed Sociëteit Nederland© opgericht in 2008.

Welkom bij Connect Business Network ZUID!

Eerste keer op bezoek?

De beste manier om ConnectBN te ervaren is om een keer op vrijblijvend een netwerk event te bezoeken. Wil je graag eens kijken wat het nou precies is om aan ConnectBN deel te nemen?

Bedankt, Bedankt voor het aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief