Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.
ConnectBN Logo

Connect Business Network

Ben jij ook al eens langs geweest? Nee? Than, Let's Now Connect together!

 

 

Wij zijn een locale, nationale en internationale vastgoed en ondernemers "Sociëteit"  een business club waar juist de ondernemer centraal staat ipv de netwerkorganisatie! Centraal staan online en offline netwerken, vertrouwen, het delen, gunnen van leads, business, je netwerk en kennis met als doel, om ook elkaars ambassadeurs te worden zowel lokaal, nationaal als international. Vanwege de crisis is ConnectBN als Vastgoed Sociëteit Nederland© in 2008 ook alle andere ondernemers gaan connecten, omdat ons motto was: "Samen sterk in vastgoed" hebben wij dit voor ConnectBN in 2008 omgedoopt naar: "Samen sterk in Vastgoed & Business" zodat wij ook de overige ondernemers konden aanhaken, tja de vastgoedbranche en overige ondernemers hebben elkaar hoe dan ook altijd nodig!

Alleen ConnectBN leden kunnen u uitnodigen op onze netwerk events!

Ons ConnectBN motto is:  "Samen sterk in Vastgoed & Business" is ontstaan uit Vastgoed Sociëteit Nederland© en de Vereniging voor alle onafhankelijke makelaars VVOM zie www.vvom.nl opgericht in 2008.

Welkom bij Connect Business Network.

Eerste keer op bezoek?

De beste manier om ConnectBN te ervaren is om een keer op vrijblijvend een netwerk event te bezoeken. Wil je graag eens kijken wat het nou precies is om aan ConnectBN deel te nemen?

Bedankt, Bedankt voor het aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief